facebook
Filter

Uvjeti kupnje

Lea shoes- Internet trgovina, 

UVJETI KUPNJE


Na uvjete poslovanja i korištenja stranice www.lea-shoes.com primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu 
Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08). Obratite posebnu pozornost na razliku uvjeta koji se odnose između kupovine (ugovora) na prodajnom mjestu u trgovini i kupovine (ugovora) sklopljenog na daljinu(Internet trgovina). U uvjetima poslovanja i korištenja možete pronači i:

-OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA
-STANDARDNI INFORMACIJSKI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
-Izvadak iz Zakona o zaštiti potrošača koji se odnose na sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, čemu podliježe Internet trgovina
-Izvadak iz Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14 koji se odnosi na nedostatke i neispravnost proizvoda

 

O kupcu
Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši plačanje u Lea shoes internet trgovini
Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši narudžbu u 
Lea shoes internet trgovini  čime prihvača:

 • -sve ovdje navedene uvjete poslovanja

 • -sve uvjete korištenja www.lea-shoes.com stranice

 • -sve uvjete kupovine koji su dostupni prilikom narudžbe

 • -sve stavke iz predugovorne obavijesti

 • -plačanje punog iznosa koji se od njega zatraži nakon što izabere način kupovine

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja naruči proizvod prihvativši uvjete ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te se time obavezuje izvršiti plačanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno nesposobnih osoba mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovne sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za ugovore sklopljene protivno ovoj odredbi.
Kupac nije osoba koja samo zatraži informativnu ponudu putem www.lea-shoes.com  t stranice.

O Prodavatelju
Puni naziv tvrtke: Lea, obrt za trgovinu i usluge., te djeluje i putem Internet stranice www.lea-shoes.com

OIB: 67839952776
MB: 91259126
IBAN: HR4424840081100121953
PDV ID:HR67839952776

Kontakt
Tel: 385 42 320-233, elektronička pošta: office.leashoes@gmail.com
Adresa sjedišta: Pavlinska 5 42000 Varaždin, Hrvatska
Lea, obrt za trgovinu i usluge obvezuje se poslovati u skladu sa legitimnim zakonima Republike Hrvatske.

Lea,obrt za trgovinu i usluge ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe. Lea,obrt za trgovinu i usluge zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda.. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisani su u ovim uvjetima.


Naručivanje

Kupac putem Internet trgovine radi narudžbu koja sadrži informacije o vrsti proizvoda količini,cijeni,kontakt podacima kupca,kao i mjesto isporuke. Narudžba je istovremeno kupoprodajni ugovor te je kupac slanjem narudžbe suglasan sa svim uvjetima i odredbama Prodavatelj je obvezan imformirati kupca u roku 24 sata od primitka da je narudžba primljena te u slučaju da roba nije na skladišnim rezervama prodavatelj je obvezan ponuditi adekvatno riješenje -povrat novca, datum moguče isporuke, drugi sličan proizvod itd.

U vezi sa gore navedenim prodavatelj upozorava kupca na sljedeče;

-Kupac ne snosi nikakve troškove vezane uz daljinsku komunikaciju

-Kupac snosi transportne troškove u slučaju vračanja robe

-Kupac ima pravo odustati od ugovora u roku od 14 dana

-Slanjem narudžbe suglasan je sa svim opčim uvjetima

Plaćanje

 

1.GOTOVINOM KOD PREUZIMANJA POŠILJKE 

U košarici izaberite Plaćanje po pouzeču. Robu plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.

2.PUTEM OPĆE UPLATNICE ,INTERNET .BANKARSTVOM I SL.
Podaci o plačanju po Predračunu:
Lea, obrt za trgovinu i usluge
Pavlinska 5 ,42000 Varaždin
IBAN: HR4424840081100121953
Raifeissen banka
Model :00,Poziv na broj:broj narudžbe

3 KREDITNIM KARTICAMA 

Kao opciju plaćanja možete odabrati plačanje putem kreditnih kartica. Moguča su plaćanja sa sljedečim kartičnim kučama: Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners, American Express (napomena: sa svojom Bankom provjerite ima li Vaša kreditna kartica mogučnost kupovine putem interneta).

CorvusPay2.1515925468

    ZAGREBAČKA BANKA 
     ms_acc_opt_70_1xmc_acc_opt_70_1x

      Mogućnost plaćanja jednokratno karticama Maestro i Mastercard
      MOGUĆNOST KUPNJE NA RATE

     Karticom Mastercard i Visa ZABA imate mogučnost kupnje na rate. Visina dozvoljenog kreditnog odobrenja ovisi o raspoloživosti ugovorenog Vam limita po kreditnoj kartici.
     Efektivna kamatna stopa (EKS) 0%
     Kamatna stopa 0%   

 • Trošak obrade 0%
 • Troškovi osiguranja 0%
 • Broj rata od 2 do 4 nimalni iznos kupovine na rate je 500.00 kn
 • PRIVREDNA BANKA ZAGREB
   thumbVisa_HRvisa_fc
  Jednokratno karticom Visa elektron 
 •  
 • MOGUĆNOST KUPNJE NA RATE
 • Karticomi Maestro i Visa elektron imate mogučnost kupnje na rate. Visina dozvoljenog kreditnog odobrenja ovisi o raspoloživosti ugovorenog Vam limita po kreditnoj kartici

 • Efektivna kamatna stopa (EKS) 0%

 • Kamatna stopa 0%

  Trošak obrade 0%
 • Troškovi osiguranja 0%
 • Broj rata od 2 do 6(Minimalni iznos kupovine je 300.00 HRK)
  Maksimalni iznos kupovine po limitu na kartici
 • DINERS CLUB
 • DCI-Logo-horz DC_na_rate_bijelo_NOVO.jpg.jpg.jpg
 • Mogućnost plaćanja jednokratno karticom Diners club
 • MOGUĆNOST KUPNJA NA RATE

  S kučom Diners Club International imate mogučnost kupnje na rate. Visina dozvoljenog kreditnog odobrenja ovisi o raspoloživosti ugovorenog limita po kreditnoj kartici.

  Efektivna kamatna stopa (EKS) 0%
 • Kamatna stopa 0%
 • Trošak obrade 0%
 • Troškovi osiguranja 0%
 • Broj rata od 2 do 12
 • Minimalni iznos kupovine na rate je 500.00 HRK
 • Maksimalni iznos kupovine po limitu na kartici
 • AMERICAN EXPRESS
 • 8ad382b47facc3aa7522  AmericanExpress50
 •     
 •  
 • Mogućnost plaćanja jednokratno karticom Ameican Express
 •  MOGUĆNOST KUPNJE NA RATE

  S kučom American Express imate mogučnost kupnje na rate. Visina dozvoljenog kreditnog odobrenja ovisi o raspoloživosti ugovorenog limita po kreditnoj kartici.

  Efektivna kamatna stopa (EKS) 0%Kamatna stopa 0%
 • Trošak obrade 0%
 • Troškovi osiguranja 0%
 • Broj rata od 2 do 6
 • Minimalni iznos kupovine na rate je 500.00 HRK
 • Maksimalni iznos kupovine po limitu na kartici

 

 

Potvrda narudžbe

Prije izvršenja narudžbe preporučujemo da provjerite dostupnost proizvoda.

Nakon što ste izvršili narudžbu na e mail stiže Vam potvrda narudžbe. Navedena potvrda ima obilježja ugovora koji ste sklopili na daljinu te ste pristali na uvijete. Također ste upoznati da izvršena narudžba ima obvezu plaćanja.


 

Dostava

Dostava se vrši putem partnera Gls-a. Cijena dostave  iznosi 27,00kn za plaćanje uplatom na račun ili karticom.Dostava pouzečem za Hrvatsku iznosi 35,00 kn. . Pravo na besplatnu dostavu ostvarujete kupnjom iznad 499,00 kn.Sve pošiljke su osigurane. Dostava naručenih proizvoda  se isporučuje 1-3 radna nakon primljene uplate ukoliko plaćate uplatom na račun ili karticom. Ukoliko se pojavi nemogučnost isporuke odabranog proizvoda iz razloga što proizvod trenutno nemamo na zalihi, a kojeg dobavljač više ne može isporučiti po zadanim uvjetima iz ponude, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada odlučuje između: otkazivanja narudžbe ili prihvačanje novog roka isporuke sa novim uvjetima koji važe na dan buduče isporuke. Ovakvim otkazom narudžbeLea,obrt za trg.i usluge . odmah vrača uplačeni novac.Lea,obrt za trgovinu i usluge ne odgovora za eventualnu štetu prouzročenu otkazivanjem narudžbe.Kupac je dužan odmah prilikom preuzimanja robe provjeriti stanje pošiljke i o eventualnim vidljivim oštečenjima ambalaže i/ili robe zatražiti od dostavljača da se pismeno očituje o viđenom, reklamacijom. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštečenjem.Lea,obrt za trgovinu i usluge odriče se svake odgovornosti u vezi oštečenja koja mogu nastati tijekom dostave. . Ako Kupac ne primi robu ili obavijest isporučitelja o isporuci, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu, Kupac je dužan o tome obavijestiti Lea,obrt za trgovinu i usluge kako bi se pokrenuo postupak pronalaska pošiljke.

 

Jednostrani raskid ugovora
Samo kupac s ugovorom na daljinu (Internet trgovina www.lea-shoes.com) može raskinuti ugovor ne navodeči razlog za to (Članak 72. ZZP) , u roku četrnaest (14) dana od primitka robe, uz pretpostavku da je prije toga dobio potvrdu prethodne obavijesti. Ukoliko kupac s ugovorom na daljinu nije dobio potvrdu prethodne obavijesti o mogučnosti jednostranog raskida ugovora, pravo kupaca za jednostrani raskid ugovora je 12 mjeseci. U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vračanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. ZZP). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.ZZP) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštečenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ukoliko je proizvod vračen neispravan, s večim oštečenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplačenih sredstava.

Ukoliko Kupac vrati proizvod bez originalne ambalaže i/ili s manjim oštečenjima i/ili sa znakovima korištenja, a pozivajuči se na Članak o jednostranom raskidu ugovora na daljinu, uslijed čega Prodavatelj neče biti u mogučnosti prodati proizvod kao nov, unaprijed se procjenjuje šteta na vrijednost 40% plaćene maloprodajne cijene proizvoda. Prihvačanjem ovih uvjeta poslovanja, Kupac unaprijed pristaje da se navedeni iznos štete umanji od povrata sredstava. Sva šteta koja prelazi ovaj iznos smatra se večim oštečenjem te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat sredstava.

Ukoliko je Kupac vratio proizvod, prema Jednostranom raskidu ugovora u originalnom obliku kakav je i isporučen, Prodavatelj mora u roku od 14 dana izvršiti cjelokupni povrat sredstava osim troškova dostave koja je obveza  kupca.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

 

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj čete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

 1.Računanje roka za jednostrani raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana od;
Kada je Vama ili trečoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
2.Povrat uplačenog iznosa

Ako jednstrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit čemo povrat novca koji smo od Vas primili, ne uključujuči i troškove dostave , bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili
Povrat novca bit če izvršen isključivo na tekuči račun kupca.
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vračena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.
3.Povrat robe
Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.

4.Troškovi povrata robe
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit čemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete pruzeti ovdje:
http://lea-shoes.com/images/uploaded_files/dokumenti/obrazac-za-jednostrani-raskid-ugovora.pdf

 

Izvadak iz Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14 koji se odnosi na nedostatke i neispravnost proizvoda

Ispunjenje ugovora

Članak 43.

(1) Trgovac je dužan potrošaču ispuniti ugovor u skladu s odredbama ugovora, ovoga Zakona i Zakona o obveznim odnosima.
(2) U slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu na odnose potrošača i trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari.
(3) Ako trgovac ili proizvođač daje jamstvo za ispravnost prodanog proizvoda dužan je ispuniti obveze propisane Zakonom o obveznim odnosima o jamstvu za ispravnost prodane stvari, kao i obveze preuzete jamstvom.

Izvadak iz Zakona o obveznim odnosima NN 35/05 i izmjenama i dopunama istoga NN 41/08 koji se odnosi na nedostatke i neispravnost proizvoda:

Pregled stvari i vidljivi nedostaci

Članak 403.

(1) Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguče, i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.
(2) Kad je pregled izvršen u nazočnosti obiju strana, kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopčiti prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.

Prava kupca u slučaju materijalnog nedostatka

REKLAMACIJE PROIZVODA

Molimo da uz reklamaciju priložite i račun kao dokaz kupnje.
Materijalni nedostatak postoji ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet.Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati. Smatra se da nisu mogli ostati 
nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari. Kupac ima pravo reklamirati proizvod trgovcu zbog postojanja materijalnih nedostataka na proizvodu tijekom 2 godine od dana kupnje istog sukladno Zakonu o obveznim odnosima. Postojanje materijalnih nedostataka - skrivenih mana može se također dokazivati vještačenjem. U slučaju postojanja materijalnih nedostataka na proizvodu potrošač može zahtijevati da se otkloni nedostatak, da mu se preda druga stvar, da se snizi cijena ili može izjaviti da želi raskinuti ugovor. Ako je nedostatak 
neznatan kupac nema pravo na raskid ugovora, ali mu pripadaju druga prava iz odgovornosti za materijalne nedostatke uključujuči i pravo na popravljanje štete. Troškove otklanjanja 
nedostatka i predaje druge stvari bez nedostatka snosi prodavatelj

Zamjena proizvoda
Zamjena narčenih proizvoda moguča u roku 14 dana .Troškove dostave u sllučaju zamjene snosi kupac.

 

Neispunjenje ugovora u razumnom roku

Članak 411.

Ako kupac ne dobije zahtijevano ispunjenje ugovora u razumnom roku, zadržava pravo raskinuti ugovor ili sniziti cijenu.

 Kad kupac može raskinuti ugovor

Članak 412.

(1) Kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.
(2) Kupac može raskinuti ugovor i bez ostavljanja naknadnog roka ako mu je prodavatelj nakon obavijesti o nedostacima priopčio da neče ispuniti ugovor ili ako iz okolnosti konkretnog slučaja očito proizlazi da prodavatelj neče moči ispuniti ugovor ni u naknadnom roku, kao i u slučaju kad kupac zbog zakašnjenja prodavatelja ne može ostvariti svrhu radi koje je sklopio ugovor.
(3) Ako bi način uklanjanja nedostatka, odnosno predaja druge stvari bez nedostatka imao za posljedicu znatne neugodnosti za kupca, on ima pravo raskinuti ugovor ili zahtijevati razmjerno sniženje cijene

Odgovornost prodavatelja i proizvođača

Članak 423.

(1) Ako proizvođač jamči za ispravnost stvari u tijeku određenog vremena, računajuči od njezine predaje kupcu, kupac može, ako stvar nije ispravna, zahtijevati kako od prodavatelja tako i od proizvođača, da stvar popravi u razumnom roku ili, ako to ne učini, da mu umjesto nje preda ispravnu stvar.
(2) Ako prodavatelj jamči za ispravnost stvari u tijeku određenog vremena, računajuči od njezine predaje kupcu, kupac može, ako stvar nije ispravna, zahtijevati od prodavatelja da stvar popravi u razumnom roku ili, ako to ne učini, da mu umjesto nje preda ispravnu stvar. 
Uvjeti i odnosi između kupca i Lea,obrt za trgovinu i uslug. podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke če pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguče, nadležan je sud u Varaždinu

 

Uvjeti korištenja

Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete korištenja prije korištenja www.trgovina-lea.hr stranice na bilo koji način.

Ovdje navedeni opči uvjeti korištenja odnose se isključivo na korištenje www.lea-shoes.com . Usluge Internet trgovine vrijede samo za kupce sa prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Usluge Internet trgovine vrijede samo za kupce sa prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Proces kupnje potrebno je završiti do kraja.
Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina, i ukoliko u potpunosti prihvačate:

 • -navedene uvjete korištenja

 • -opče uvjete poslovanja

 • -uvjete kupovine prije plaćanja

Cijene
Prikazane u Internet trgovini www.lea-shoes.com su maloprodajne cijene i izražene su u Hrvatskoj valuti, u kunama sa uključenim pdv-om. 

Narudžbom proizvoda putem www.lea-shoes.com Internet trgovine prihvačate uvjete kupnje koji su navedeni na Internet trgovini. Kupac je svaka osoba koja elektronički naruči proizvod, a prihvati gore navedene uvjete.
Kupoprodajni ugovor između korisnika iLea,obrt za trgovinu i usluge postaje valjan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje Republike Hrvatske.
Lea,obrt za trg i usluge. obvezuje se poslovati u skladu sa legitimnim zakonima Republika Hrvatske.
Lea,obrt za trg. I usluge zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako kreditna/debitna kartica nije ispravna ili ako se ne može autorizirati.
Lea,obrt za trg i usluge zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako postoji sumnja u prijevaru ako pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.
Lea,obrt za trg.i usluge zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako nije moguče kontaktirati kupca.

Lea,obrt za trg.i usluge zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa nepostoječa ili se iz danih podataka ne može dostaviti proizvod na tu adresu.
Lea,obrt za trg.i usluge ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.
Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda od straneLea,obrt za trg i usluge zbog toga što proizvod trenutno nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti od dobavljača, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada odlučuje između:

 • otkazivanja narudžbe

 • prihvačanje novog roka isporuke sa novim uvjetima koji važe na dan buduče isporuke

Najstrože je zabranjeno je koristiti Lea,obrt za trg i usluge za bilo koju vrstu ilegalnog djelovanja i pokušaje bilo kakve izmjene podataka, kao i bilo koju vrstu zlouporabe u otežavanju rada kojom se

može prouzročiti šteta Lea,obrt za trg i usluge Za sve eventualne ovakve vrste izmjena na Lea,obrt za trg.i usluge Internet stranici, Lea,obrt za trg i usluge. pridržava pravo otkazivanja Ugovora o kupovini sa kupcima.i dostave. 

 

Ukoliko prihvačate uvjete korištenja, prihvačate i Opće uvjete poslovanja Lea,obrt za trg.i usluge zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti  Uvijeti i odnosi i između korisnika i kupaca saLea,obrt za trgovinu podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Varaždinu

 

 

OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGVORA POTROŠAČA

 

Sukladno Članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14) obavještavamo poštovane potrošače da pisani prigovor mogu podnijeti putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte kao i u samoj poslovnici u kojoj se nalaze. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnici, piše se u dva primjerka te jednoga obavezno trgovac ovjeri potrošaču.

Ostali načini podnošenja pisanog prigovora:

Lea,obrt za trgovinu i usluge
Pavlinska 5
42000 Varaždin

e-pošta: office.leashoes@gmail.com
fax 042320233
telefon za informacije 042 320-233
Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije 15 dana od primitka prigovora.

Sve eventualne sporove pokušat čemo riješit mirnim putem a za eventualne sporove nadležan je sud u Varaždinu

ONLINE RIJEŠAVANJE SPOROVA

 

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se
primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS 
http://ec.europa.eu/odr